maanantai 6. helmikuuta 2012

Ooh, sometimes I get a good feeling

Voi että! Tuliko vähän 'hyvä isosisko'-fiilis ku olin tehny siskolle ruokaa kun se tuli töistä tossa tunti sitten! Sain jonkinnäkösen inspiraation ja halusin kokeilla väsätä vähän erilaisemman kana-nuudeliaterian.. Lopputuloksena ainakin siskolta sateli kehuja ja kiitoksia ja äiti käski kirjoittaa reseptin talteen.. tosin siinä vaiheessa löi jo lähes tyhjää kun en ollu pahemmin miettiny et mitä sinne kastikkeeseen heitin. :D



Jos jotakuta kiinnostaa kokeilla reseptiä niin here it comes!

Rian kana-nuudeli hässäkkä:

Kariniemen ohuen ohuita kanafileitä 400g
Kermaa 2dl
Vettä 1dl
Pirkka Mozzarellapalloja (laitoin n. 6kpl)
Dijon-sinappia n. 2tl
Tuoretta persiljaa maun mukaan (itse jouduin käyttämään persillade -maustesuolaa, mutta suosittelisin kuitenkin ihan tuoretta tavaraa)
Sitruunamehua
1 iso tai 2 pientä valkosipulinkynttä murskattuna
Touch of Taste kasvisfondia loraus
Basilikanippu antamaan makua (otin pois ennen tarjoilua)
Mausteet: mustapippuri, cayennepippuri, suola/aromisuola

Ohjeet:
Suikaloi kanat, paista voi-öljy sekoituksessa kunnes saa kullanruskeaa väriä (ei ihan kypsäksi). Mausta kanat mustapippurilla. Lisää kerma ja vesi -> kiehauta. Lisää Dijon-sinappi ja sitruunanmehua. Sulata joukkoon mozzarellapallot koko ajan sekoitellen. Murskaa joukkoon valkosipuli ja lisää hieman kasvisfondia ja basilikanippu, mausta, hauduta, tarkista maku vielä lopuksi. Älä unohda maistella kastiketta aina vähän väliä, jottei tule liian suolaista sillä hauduttaessa suolan maku hmmm.. tulee intensiivisemmin esille? Haha :D Tarjoilin itse kastikkeen nuudelin kera (käytin omasta mielestäni parhaita eli Yum Yum chicken flavour), mutta kyllä tää varmasti menis myös riisin taikka lohkoperunoidenkin kanssa... :)

En sitten ole mikään kokki eli ammattilaiset varmaan pistäis eri järjestyksessä tavaraa pannulle, mutta tää onkin ihan amatöörin veto :D Toivottavasti maistuu jos joku päättää testata! :)

Nyt nukkumaan, hyviä unia!<3

2 kommenttia: